>
                                                           

VDL Agrotech
laureate of RusPrix 2007 in nomination "Best results achieved by Dutch company of middle/small business on Russian market".
VDL Agrotech (onderdeel VDL Groep) levert al 50 jaar aan de intensieve pluimvee- en varkenshouderij. Het innovatieve productenpakket bevat wereldwijd complete oplossingen voor voeren, drinken, mestdroging, verwarmen, koelen, ventileren en klimaatcontrole. Aangepast aan de eisen van de moderne intensieve veehouderij.

Specialist in project engineering
Engineering is onze specialiteit. VDL Agrotech levert en bouwt wereldwijd complete turnkey projecten. Van gedetailleerd ontwerp tot en met opbouw en installatie, passend bij de lokale omstandigheden en afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

Zo bouwen we de projecten wereldwijd onder supervisie van VDL Agrotech specialisten. Zij dragen zorg voor een correcte opbouw en installatie van de geleverde materialen in nauwe samenwerking met een lokale groep van technici.

Directe toegang tot productiefaciliteiten
VDL Agrotech heeft direct toegang tot een breed en modern scala aan productiefaciliteiten. Een deel van de producten van VDL Agrotech produceren we namelijk binnen de VDL Groep, bij bedrijven, gespecialiseerd in metaal- en kunststofbewerking en assemblagetechnieken. Dit moderne machinepark is de basis voor efficiënte productie resulterend in hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Zo staan we dicht bij de bron.


Welcome letter of Deputy Prime Minister of the Russian Federation A.V. Dvorkovich to participants of RusPrix Award
Welcome letter of President of Chamber of Commerce of the Russian Federation E.M. Primakov to laureates of RusPrix Award
Welcome letter of Minister of Economic Affairs of the Netherlands M.J.A. van der Hoeven to laureates of RusPrix Award
Welcome letter of Deputy Prime Minister of the Russian Federation A.V. Gordeev to laureates of RusPrix Award
 
2010 - 2021 © RusPrix Award